Men vadå?

Vad ska vi hitta på idag då? Har en känsla av att detta kommer bli en lång dag. Den startade allt annat än bra och jag blir så trött ibland! Nåja, det löser sig väl. Men vädret kunde definitivt varit bättre. Kan det inte bara få vara FINT nån gång så att man kan vara ute och leka?! Detta börjar gå mig på nerverna. Måste UT! Det är ju dock uppehåll nu i alla fall, men det blåser ju så jäkla mycket. Aaah!!!

Sen är det ju nånting ute på nuntorp idag. Så man kan åka dit och kolla på alla djur och sådär, men det lär vi väl aldrig hinna eftersom Jesper gick och lade sig igen. Molly sover ju hon med..

Håller i alla fall på att försöka få ihop ett ”guldbrev”. Jag kom med i en kampanj av buzzador där vi fick hem ett guldbrev och vi skulle få 10kr mer/gram så jag tänkte passa på. Har funderat länge på att sälja lite guld som jag aldrig använder längre så nu tar jag tillfället i akt! Men då finns det ingen fungerande penna i detta hushållet heller så vi får väl se om jag får iväg det. Jag fattar inte vart alla jävla pennor tar vägen hela tiden?! Är det bara vi som har det problemet??

Äsch, jag ger upp..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.