Kategorier…

Suck och pust!! Nu har jag suttit hela kvällen och börjat lägga in dom gamla inläggen i rätt kategorier igen, det kommer ta år och dar! Jag har bara kört färdigt mars, april, maj och bara det tog 2,5 timme. Sen har jag även upptäckt att endel av dom gamla inläggen saknas, inte allt för roligt. Men betyder det att jag måste kategorisera om alla inlägg igen så skiter jag faktiskt i dom gamla inläggen. Vill jag ha dom så går det att läsa på den andra bloggen, eventuellt lägga in dom manuellt här. För nu har jag ju kategoriserat om ett par hundra inlägg och tänker INTE börja om från början!

Men nu mina kära vänner så kommer jag att inta sängläge. Fick mensvärk igen(!) och känner att magen inte är som den borde, plus att det är uppstigning tidigt som vanligt. Så god natt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *