Invägning!

Nu kom jag ju på vad det var jag skulle skriva om egentligen! Eftersom jag vägde mig och så förra fredagen så kör jag fredagar nu istället. Så imorse vägde jag mig igen och har faktiskt gått ner liiite i alla fall, hehe! Nu står vågen på 65,9kg! Så om Molly somnar nu ska jag försöka träna lite här hemma. Göra plankan, lite armhävningar och nån sit-ups (inga vanliga, dom funkar inte ändå). Kanske gör någon dip också.

One thought on “Invägning!

 1. Ja, jag önskar också att alla hade det så lätt!
  Har du helt bytt blogg eller bara design?
  Fint iaf!

  Plankan är det bästa – likaså armhävningar – ger superfina armar 😀
  Effektiva magövningar har jag nyss lärt mig att man gör med hjälp av en pilatesboll

  Kramen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *