God morgon!

Trots en tidig morgon (05.50) så känner jag mig förvånansvärt pigg! Frågan är bara varför? Jag brukar inte vara pigg innan klockan 7 liksom. Nåja, jag klagar inte! Det är skönt att vara piggare igen.

Funderar på om ungarna skulle få sig ett bad här på morgonen. Fråga mig inte vad dom har gjort inatt, speciellt Tindra, för det ser ut som att dom inte badat på flera veckor, haha! Men det blir nog bra.

Vädret är inget att hurra för heller. På vädret på 2:an igår sa dom att det skulle bli åska idag också. Men det är bara där jag har hört det så vi får väl se vem som har rätt. För varken klart.se, yr.no eller tv4 säger någon åska. Men hur som helst så rör det oss inte i ryggen, för vi ska ändå ut och åka!

Vad händer annars i helgen då? Jaa, det är ju Trollhättecruisingen imorn. Frågan är om man orkar åka. Tindra hade nog tyckt att det skulle vara roligt. Men som sagt, vi får se. Jag vet ju med säkerthet att Jesper är oerhört ointresserad av att åka, haha!

Usch vad grötigt detta blev.. Bäst att sluta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.