Det kliar!

Nu börjar det verkligen klia i tatueringsnerven! Jag vill tatuera mig nununu!! Men förhoppningsvis dröjer det väl inte allt för länge innan jag har min nästa tatuering, hihi. Vet redan hur den ska se ut och vart den ska sitta. Ska bara bestämma en tid som han ska få göra den också! Ni får tyvärr inte se den fören den sitter på min kropp. Vissa av er har dock fått se hur den ser ut på msn och så men jaa, för er andra håller jag det hemligt så länge. Ska bli roligt! Hade ju varit gött att göra den nu innan den riktiga sommaren kommer liksom. Ja, vi får se helt enkelt!

Imorn har vi fullt upp! Vi ska åka till Lena och hämta en säck med mat, sen ska vi till Trollhättan och tömma Jespers förarkort och även springa in på rusta en sväng. När vi kommer hem så blir det att äta skinkstek. Ska bli så ruskigt gott! Har inte ätit det sen i vintras då vi var i norrland. Men mest av allt längtar jag till nästa vecka, för då ska vi göra palt någon dag. Ååååh så sjukt jävla gott det ska bli!!! Och Jesper, bli inte rädd, du ska inte behöva äta palt! Vi fixar nått annat till dig, hihi!

Känner att det är lite synd om mig just nu. Har jäkligt ont i ryggen, det strålar ner i skinkorna och i benen. Sen har jag även ”mensvärk” utan att ha mens. Jaja, vi får se, hoppas man känner sig lite bättre imorn i alla fall.

Nä nu ska jag ta och vika lite tvätt tror jag. Sen får jag nog sätta igång en tvätt också.. Ha en fortsatt bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *