Dagens bilder!

När jag skulle till eductus imorse så tog jag kameraväskan med mig. Största anledningen var för att jag inte har någon praktisk handväska och jag orkade inte ha allt i fickorna. Men självklart var ju kameran med också. Så på vägen ner till stan togs tre bilder.

Bilden högst upp är en skogsallé jag går igenom nästan dagligen. Är så himla mysigt att gå där och jag önskar att den hade varit längre (den är väl max 200 meter lång). Men man får ta vad man har helt enkelt. Sen blev det en bild på en blomma (linné?) och även på tågstationen, en disig sådan.

Nu på kvällskvisten dammade jag av mitt 50mm objektiv. Tänkte testköra det för att se om jag verkligen vill sälja det, och nu vet jag självklart inte om jag vill det. Det blir så skarpa och fina bilder med det. Här kommer några på min lilla sjukling.

Hon ser inte så sjuk ut va? Här har hon precis tryckt i sig 2 glassar och är ganska nöjd. Men hon har 38,5 i feber och är lite gnällig, så vi får väl se hur kvällen blir. Ska snart lägga henne tänkte jag. Sen blir det att pilla med design till nya bloggen och även pilla ihop ett snyggare CV och personligt brev!

På återseende!

4 thoughts on “Dagens bilder!

  1. Du tar så mycket fina bilder!!
    Jag kan kanske ställa en fråga till dig om hur man ändrar storleken på fokus?? Har ganska liten bit som blir bra fokus på när jag tar bilder…lite tråkigt att resten av bilden blir så dåligt fokus på 🙁 ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.