Utlottning!

Endel av er vet att jag är med i något som heter Buzzador. Nu har jag fått möjligheten att prova den nya tandkrämen Pepsodent white now! Det sägs att den tandkrämen ska göra tänderna vitare redan efter första borstningen. Jag är lite skeptisk dock, men värt ett försök. Jag fick ju även äran att prova deras tandborste Pepsodent white system. Så nu får man ju testa det i alla fall – återkommer med vad jag tyckte om detta vid ett senare tillfälle.

Anledningen till att jag skriver om detta är att jag faktiskt tänkte lotta ut lite tandkräm till er! Det är ett set om 3 små tuber och jag har 5 stycken ”paket”. Jag tänkte att 5 av mina ca. 100 läsare kan tycka att det är kul med lite tandkräm, haha!

Fast ni har ju då varit så oerhört dåliga på att kommentera det senaste så jag kanske inte ens behöver dra lott på vem som ska få dom…

Men är ni sugna på att testa en ny tandkräm så är det detta ni behöver göra:
1. Kommentera att ni vill vara med!
För en extralott kan ni skriva ett inlägg om utlottningen i eran blogg, men detta är dock inget krav..
OM ni inte har någon bloggadress så glöm för allt i världen INTE att skriva eran mailadress!!

Så kom igen nu! Lite tandkräm tackar väl ingen nej till? Haha!

10 thoughts on “Utlottning!

 1. Hej gumman!
  Mamma kan gott behöva en tandkräm som gör tänderna vitare, snuset gör det ju svårt annars, så då får man ju verkligen se om det hjälper. Och jag läser ju då din blogg flera gånger daglingen, fastjag kanske inte e så duktig på att komentera. Men jag ska bättra mej/kram

 2. Hej hej!
  Jag är gärna med och tävlar!:)Intressant och se om en tandkräm verkligen kan göra tänderna vitare!?:)

 3. Kolla nu vad söt jag är:
  Hihihi, Samme flyttar i lägenhet på fredag (inte imorn, men nästa!) Så det skulle ju vara azm med svinbra tandkräm (ja, den är svinbra, det vet jag) tandkräm som bara jag, jag, jag kan ha hos honom! HEHEHEHE. Come ooooon! Jag är med!!!! Och jag vill vinna!!

  puss på dig.
  har gjort inlägg på bloggen också! HEHE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *