Utedag hela dagen!

Nästan i alla fall. Förmiddagen startades med städ, och det påminde mig att jag har tvätt i maskinen.. Jaja, jag får fixa det när jag bloggat färdigt. Ska även vika lite tvätt.. Hur som helst så vid 12-tiden när jag städat färdigt, väckt Jesper och vi ätit frukost tillsammans, och Molly hunnit vila för andra gången idag, så gick vi ut. Var ute en stund, gick på promenad med vovven och sen fick vi främmande av Jespers mamma. Hon kom med påskägg och supersöta, stickade klänningar till ungarna! Nu hann jag inte pröva Mollys klänning på Molly för hon har gått och lagt sig. Men jag kan visa klänningen på Tindra sen! Efter det blev det mat och sen gick vi ut igen. Så nu har vi varit ute från 12 till 17.40. Helt underbart väder har vi haft! Runt 20-21 grader hela dagen – härligt! Men Molly är inte riktigt kry och det märks, men hon blev tillräckligt pigg för att vara ute i alla fall, efter lite ipren.

Imorn kommer dock Tindra få gå till dagis. Dom ska ju ha påskfirande och vara utklädda till påskkärringar så då måste hon ju få vara med! Molly kommer dock få vara hemma även imorn. Men det blir nog bra. Har ju en hel massa att göra imorn. Först göra iordning Tindra till dagis, efter dagis blir det en långprommis med hunden, sen tar jag eventuellt bilen och åker ut till torp och handlar så att det är gjort innan vi ska väcka Jesper (om vi hinner!). När han klivit upp ska vi till Vänersborg och hämta en hyrbil som Jesper ska ha när han åker till Borås (Bockabyn) imorn kväll. Efter det ska vi hem och hämta Tindra och jag gissar att Jesper ska packa och greja så vi blir nog ute och leker. Sen får vi se vad det blir till middag imorn. Vi pratade om mcdonalds för att hinna äta hela familjen tillsammans innan han sticker.

Alltså jag har fått nått jäkla utslag på min hand. Jag vette tusan vad det är men det kliar så inni norden! Är som små prickar bara, dom är inte ens röda men upphöjda. Aja, det blir nog bra tillslut.

Nu ska jag göra Tindra iordning för sängen med. Hon är TRÖTT!
Kanske skriver senare..

One thought on “Utedag hela dagen!

  1. Hej gumman!
    Oj vad jag vlir avundsjuk på jespers mamma sådana här gånger, jag vill oxå komma och lämna påskägg och sådant, bara se flickorna bli så glad. Nåja jag ska nog skämma bort dom när jag kommer. Idag har vi med haft ganska skapligt väder, inte nu så varmt som er men ca:12+ nu ska jag se vidare på sveriges mäster kock. Sköt om er nu och hoppas att molly blir bra snabbt//Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *