Mycket att göra!

Markus: Det var jag som inte blev imponerad. Det var ett företag som hette Forever. Dom säljer enbart aloe vera produkter. Jag skulle behöva köpa hem produkter för att sedan sälja vidare och det finns inte i min budget att göra det. Så därför blev jag ännu mindre imponerad. Sen är nog inte jag riktigt en sån som kan sälja på det sättet. Känns som att man bör ha lite större umgängeskrets för detta.


Nästa vecka känns det som att det är fullt upp hela veckan! Nää kanske inte riktigt men nästan.
Måndag: Träna
Tisdag: Tandläkaren med Molly
Onsdag: Studievägledaren
Torsdag: BVC
Fredag: Vet inte riktigt, förhoppningsvis träna!
Lördag: Eventuellt baby&barn mässan i Göteborg
Söndag: Jesper jobbar så vi blir hemma!

Jaa, som sagt, fullt upp känns det som! Och även idag är det fullt upp! Vi ska åka till byggmax och kolla på lite virke. Nej, vi ska inte renovera men vi ska bygga hyllor i förrådet tänkte vi. Och så ska vi kolla på plasttak att sätta upp på våran uteplats så att vi även kan sitta ute när det regnar, vilket vi inte kan nu även om vi har en balkong ovanför oss.. Sen ska vi ut till torp och kolla på cykelkärra. Ska kolla på coops utbud. Ska även köpa en ”pinne” till Tindras cykel så att man lätt kan putta på ifall att det är en jobbig uppförsbacke eller så. Dom kostade tydligen bara 99:- så det var ju bra pris. Sen ska vi även handla mat, tänkte grilla ikväll. MUUUUUMS!!

Igår när vi var ute och lekte så blev Molly påcyklad av en granne, hehe. Inte allt för roligt men det blev verkligen en frontalkrock och Molly flög med huvudet i asfalten. Vad vi inte märkte då var att hon fick ett litet jack i huvudet där hon började blöda. Så nu har hon en liten sårskorpa i huvudet. Stackarn. Men fy vad dåligt samvete lille killen (som cyklade in i henne) fick. Han blev så ledsen. Men det är ju sånt som kan hända. Kanske skulle sätta på Molly en hjälm, hehe.

Nää, nu ska vi börja bege oss!
Ha en bra dag!

One thought on “Mycket att göra!

  1. ja o de flesta sådana kräver ju lixom att du gör rätt stora inköp. Vi tog ju tom ett banklån när vi började med Herbalife o sen fick vi ju lixom kasta massor av det för det blev för gammalt.
    Bättre som vi har nu att kunna beställa helt efter behov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *