Molly 1 år och 3 månader!

Spelar ingen roll om vi ställer skorna i skohyllan längre. För det första Molly gör när hon vaknar är att gå till skohyllan och riva ur alla skor. Jaha! Tack för det då! Haha! Sen ska det klättras på soffor, sängar och stolar, ja Molly har blivit en riktig klätterapa och man har hjärtat i halsgropen ständigt under hennes vakna tid. Samtidigt vill man inte vara så överbeskyddande utan låta henne klättra både upp och ner, annars lär hon sig ju aldrig hur man gör. Men hon börjar bli duktig nu, både på att ta sig upp och ner. Men hon är ändå heltokig när hon väl kommit upp i soffan, då får man bara beredd för hon kan lika gärna slänga sig baklänges och stupa i golvet. Herre jisses!

Hon har även börjat lära sig massa ord! De senaste dagarna har hon börjat försöka säga fler ord. Bland annat dessa:
Tindra – Tinna, Ninna
Jacka – kakka
Boll – bll
Lampa – bampa
Napp – bapp

Men hon är fortfarande inte riktigt så intresserad av att lära sig utan det är mest ”blööblaaglll” ungefär. Det är så himla roligt att följa utvecklingen! Hon pratar betydligt mindre än vad Tindra gjorde i denna åldern, men å andra sidan var Molly tidigare än Tindra på det grovmotoriska. Men det är roligt att se dom två tillsammans nu. Dom har börjat leka så mycket tillsammans och kan underhålla varandra. Det är kärlek ända ut i tåspetsarna!

Imorn är det dags för bvc klockan 15.30. Ska bli roligt att se hur stor gumman är nu! Så jag återkommer imorgon med mer om Molly!

2 thoughts on “Molly 1 år och 3 månader!

  1. Hej gumman!
    Oj så kul det ska få bli att möta dina små yrväder, och riktigt kul ska det bli att få se hur mycket hon har lärt sig, när jag kommer jämfört med det du skriver nu. Själv så är jag förkyld, och jag frågade läkaren i går om jag verkligen skulle bli det eftersom jag tagit ifsprutan, han sa att jag kunde ändå bli det men sak tydligen vara en lindrigare variant, men inte fan känns den då lindrigare, hur skulle det vara då+ då skulle jag nog vara död, men jag har ju penecilin eftersom jag fick tillbaka urinvägs infektionen.. ja detta vart ett långt brev som vanligt.. sköt om er och kram till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *