Måndag – invägning!

Idag var det verkligen ett glädjande besked att ställa sig på vågen! Dagen kunde inte börja bättre trots en jobbig natt!

Min nuvarande vikt: 66,9kg

Förstå vad glad jag blev! Det var otroligt längesedan jag vägde såhär lite, haha! Så motivationen steg i taket igen och det ska bli väldigt skönt med en långpromenad såhär på morgonkvisten. Men först är det påklädning och dagis för mina kiddos!

4 thoughts on “Måndag – invägning!

  1. Wohoo, grymt jobbat! =D Min våg var också rätt snäll idag även om jag fortfarande väntar på att komma under 80. Jag är ju rätt lång så min idealvikt ligger på typ 75 kg (eller ja, det är väl max vad jag vill väga egentligen). Idag stod den på 81,5 vilket känns heelt ok med tanke på att jag vägde 86 i början av året. =)

  2. Stort grattis gumman, men jag har aldrig tvivlat på att du ska klara det, fortsätt som du gör så ska du se att du är klar innan midsommar// kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *