Knas i ögat!

Igår kände jag att någon skit fastnat i ögat. Men jag kunde inget se när jag kollade. Det irriterade och kliade och jag försökte med alla medel att få ut det, men inget hjälpte. Till slut gick jag och badade ögat i vatten – bokstavligt talat! Då såg jag en ögonfrans ligga på ögat men jag fick fortfarande inte bort det! Så jag badade ögat några gånger till och då kändes det som att jag fick bort fransen. Men idag ser det ut som att jag har värsta ögoninflamationen. Ögat är rödsprängt och svullet. Ögat var även igenkletat imorse när jag klev upp till Molly vid 4-tiden så att jag inte fick upp det förutom med våld. Aja, det blir nog bra!

Nu ska jag snart göra Tindra iordning för att vara påskkärring på dagis. Gud så hon står här och hoppar och vill göra sig iordning, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *