Veckans ”att-göra”

Det blir endel träning i veckan. Ska bli så härligt! Men detta ”schema” som jag kommer skriva upp beror lite på. Är Molly sjuk så kommer det nog bli gymmet varannan dag, så att jag och Jesper kan turas om med att vara hemma med henne. Sen kommer det förmodligen tillkomma saker under vecka med, det brukar vara så!

Måndag: Promenad, gymmet, Trollhättan på anställningsintervju + tömma Jespers förarkort.
Tisdag: Promenad, gymmet.
Onsdag: Promenad, gymmet.
Torsdag: Promenad, gymmet.
Fredag: Promenad – vilodag.
Lördag: Promenad, familjegympa, melodifestivalen.
Söndag: Promenad, Eventuellt testa på zumba om jag är piggare från förkylningen.

För denna förkylningen tar snart död på mig! Jag har varit sjuk i över en vecka! Och de senaste två dagarna och jag haft så jäkla ont i mina bihålor på kvällarna att jag måste proppa i mig alvedon för att överleva. Jäkla skit är vad det är! Angående alla promenader i veckan beror ju såklart på att Troja behöver ju ut. Kom på att jag kanske inte behöver skriva att jag tar långpromenader varje dag, för det är oftast en självklarhet. Men det ska ju vara så bra väder i veckan så det ska bli så skönt! Och som sagt, det blir nog inte gymmet alla dom fyra dagarna. Sprider kanske ut det mer, det beror lite på helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *