Nybadad hund!

Idag fick Troja sig ett ordentligt bad! Det behövdes kan jag säga. Vattnet blev alldeles grått. Sen klippte Malin klorna på henne med. Jag har varit lite osäker på hur mycket jag ska klippa eftersom klorna är svarta. Men nu vet jag hur man lätt kollar det. Det var dock inte mycket som behövdes klippas. Nu när snön och isen är borta så går vi rätt ofta på asfalt och sånt och då slipas klorna ner ganska mycket. Men skönt att ha det gjort med! Nu ska hon bara få torka och sen ska det bli en genomgång med borsten också! Har även kommit fram till att jag bör införskaffa mig en hårblås. Jag är inget ordentligt fruntimmer har jag kommit på, jag äger ingen hårblås, ingen locktång, ingen krustång och det är faktiskt ett rent jävla under att jag ens äger en plattång! Så en hårblås ska jag införskaffa, dock inte för min egen skull utan för hundens. Vet att vi använde det när vi badade hundarna innan utställningarna förr bara för att inte håret runt öronen skulle krulla sig och även för att hunden skulle torka snabbare. Någon som har nått tips på en bra, men billig, hårblås? Jag tänker inte skaffa mig någon värsting med 300 olika munstycken och 70 olika värmereglage (okej, jag överdrev lite, men ni fattar?!).

Nu ligger hon i alla fall och myser på sin bädd. Hon tyckte inte om mig riktigt lika mycket när jag dränkte henne i allt vatten. Men hon är duktig och stod snällt kvar. Hon försökte ta sig ur badkaret en gång men inte mer. Imorn tror jag att vi ska ut och träna lite på att sprina i ring. Det skulle inte regna imorn så då kan vi passa på att träna lite. Hon ska ju på utställning i Lidköping den 7 maj så det är dags att sätta igång. Ska bli spännande och jag ser verkligen fram emot det! Ska även anmäla Troja till inoffaren ute på Orust som är den 28 maj (som även är en blandrasutställning för er intresserade!) och då ska även min mor följa med och ställa ut lilla Nomi! Ååh vad jag ser fram emot sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *