Några bilder!

Som lovat kommer här lite bilder! Såg även att jag hade några från igår eftermiddag, så vi börjar väl med dom.

Såhär kan en trött Molly se ut på kvällarna. Det händer rätt ofta faktiskt..

HÄR har ni anledningen till att Tindra springer naken hemma allt som oftast..

Hon klär alltså av sig själv..


En sista vädjande blick – mamma KAN jag få sova nu?!

Och nu kommer dagens bilder!

Och sen tröttnade jag på allt spring hemma, så vi begav oss ut! Redan klockan 9 imorse var vi påväg upp till den lilla skogen bakom oss.


Stackars dockan fick dock inga kläder innan vi gick ut.. Hon måste nog frysa..


Såhär ställer sig Molly ofta. Hon ställer sig och kramar om mitt ben! Speciellt när vi är ute eller om vi är och hälsar på någon. Mammas lilla snutt!


Självklart en bild ur en – för mig – favoritvinkel. Jag älskar när (framförallt) barn tittar in i en kamera som är ovanför huvudet på dom. Det är som att man får en intensivare blick och finare ögon. Jag vet inte vad ni tycker, men jag älskar bilder som är tagna ur denna vinkel, kanske ni har märkt?

Jag tog även en bild på en gren, precis innan batteriet i kameran dog. Men jag kan inte bestämma mig om den är bäst i färg eller svartvitt? Ni får se båda delarna..

Ja, det var dom bilderna det! Ni får ju gärna lämna en kommentar om vad ni tyckte om grenen..svartvitt eller färg?

Sen har ju dagen gått i rasande tempo som vanligt och sedan slog klockan plötsligt 18.00! Då stack jag iväg till gymmet och dödade några fler timmar! Lite mer än 2 timmar närmare bestämt. Och när jag sedan kom hem strax innan 21 så möttes jag av detta:

Tindra hade byggt en tågbana tvärs över hela vardagsrummet! Det var tydligen roligt. Men erkänn, ni kan också se tröttheten lysa i ögonen på henne va? Ja, hon fick leka en stund till, sen lovade jag henne att tågbanan skulle vara kvar så att hon fick leka med den imorgonbitti när hon vaknar. Hon fick även ta med sig loket och en vagn med sig när hon, efter lite övertalning, gick och lade sig. Jag HOPPAS verkligen att hon kan sova en stund längre imorn! Inte för våran skull utan hennes egen. Eftersom vi ska på gympan imorn så har hon roligare om hon sovit ut ordentligt. Och sen vill hon ju även vara vaken för att se melodifestivalen imornkväll. Det programmet älskar hon! Men men, det återstår att se!

Nu ska i alla fall jag krypa ner under täcket tänkte jag. Klockan är redan 23! Herregud vad dagarna springer iväg.. God natt gott folk!

One thought on “Några bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *