Måste bara visa detta!


Kolla in den minsta skitungen på bilden, det är alltså min lillasyster Jennifer som sitter i famnen på sin pappa. Men det finns en unge, i nästan samma ålder (skulle jag tro) som är OTROLIGT lik Jennifer på detta kortet. Vem kan det vara tror ni?

På bilden finns även jag och lillasyster Alex..

4 thoughts on “Måste bara visa detta!

  1. Skulle det vara Tindra då?? Kortet är tagits på en Danmarks färja men om det var en dit resa eller hem resa vet jag inte, du var 8 eller 9 år där. Men söta som små karameller// Kram mamma

  2. Halloj! Jag tänkte mest bara tala om att jag är på G igen, med tävlingar i bloggen. Några ligger ute, några ska ut under helgen. Kanske läge att titta in? 😉 Hoppas det inte gör nåt att jag smyger in ett sånt här inlägg, annars är det ju bara att ta bort och ignorera. Hoppas du får en fortsatt trevlig dag!
    Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *