Färga håret?


Nu syns det rätt dåligt på denna bilden, men jag är lite sugen på att färga håret rött igen. Alltså sådär riktigt mörkrött! Men samtidigt känns rött som en höstfärg? Så jag vet inte riktigt. Vad tycker ni? Ska jag köra på rött? Känns inte som att blonda slingor kommer göra sig så snyggt på mitt hår nu när det är så kort..

One thought on “Färga håret?

  1. Riktigt snygg färg på håret!:)

    Jag tycker inte att om jag köper en miniskoter eller en 4-hjuling till mina barn är att skämma bort dom.
    Vi tex far ju aldrig till Tahiland som många andra gör.Vi lägger dom pengarna på skotrar och sånt.Men det är så fel enligt vissa.Men då tycker jag att det är lika fel att fara till Thailand på semester.
    Förstår du?:)

    Allt handlar ju om att prioritera.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *