Designar och framtidsplaner!

Nu håller jag på med en helt ny design igen. Kommer bli färgändringar, bakgrundsförändringar, headerbyte och layoutändring. Får väl se om jag blir nöjd nån gång. Den kommer väl förmodligen upp under veckan i så fall! Jag fick värsta ilet med idéer som jag bara var TVUNGEN att genomföra! Så städningen blev dessvärre lidande. Aja, det är faktiskt en dag imorgon med!

Men imorgon ska vi även starta ett annat projekt vi har. Vi ska rensa i förrådet och slänga en massa kartonger och sånt som inte behövs. Sen ska vi bära in Mollys säng in i Tindras rum, hon kommer förmodligen få sova där inne ett tag (om det funkar – det återstår att se!). För nu ska det totalrensas i Mollys rum! Sen ska vi flytta in där och Molly kommer att få vårat rum. Vi behöver inte denna ytan för vi sover bara i sovrummet ändå! Så varför ska vi ha ett stort rum? Sen ska då vårat sovrum göras iordning med målning och sånt och så ska Molly få det! Har massa idéer om hur jag vill ha det! Kommer bli asnice tror jag! Och ni får givetvis följa med hela projektet i den nya kategorin ny ser i menyn – Projekt Mollys rum.

Även Tindras rum ska göras något åt. Men vi tar ett projekt i taget! Ska bli roligt! Men nu börjar vi som sagt med förrådet och gör plats för annan skit och det börjar vi med när Jesper klivit upp och efter en härlig långpromenad!

One thought on “Designar och framtidsplaner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.