Dag 25 – En vanlig Måndag

Vi kliver upp någon gång mellan 06.30-07.30 och ungarna äter välling. Sen busar vi en stund och jag försöker hinna med ett blogginlägg. Sen är det påklädning och blöjbyte (För Molly) och sen bär det av till dagis med barnen. Efter att jag lämnat dom där så går jag hem och hämtar hunden för att sedan gå på promenad. Den där promenaden varierar ganska mycket, ibland går vi bara en sväng i fårhagen tillsammans med Thea och Malin så att hundarna får busa och springa av sig och ibland går vi långa promenader istället.

När vi kommer hem från promenaden är det dags för frukost för min del. Ibland väntar jag tills Jesper jobbar med att äta. Sen sätter jag mig vid datorn eller tv´n en stund. När Jesper kliver upp brukar vi åka och träna, sen handla, hämta ungarna och sen hem. Då blir det massa bus fram tills det är dags att börja med middagen som måste vara klar absolut senast 15.30 så att Jesper hinner äta innan han ska åka till jobbet.

När han åkt till jobbet så blir det bus med barnen. Ibland innebär det att gå ut och leka och ibland stannar vi bara inne och tar det lugnt innan det är dags för kvällsbestyren och sängdags för barnen. När dom har lagt sig sätter jag mig bara och tar det lugnt, oftast. För då är man helt slut efter en hel dag med fart och fläkt! Då är det skönt med lite egentid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.