Dag 17 – Vad jag åt idag

Idag åt vi något så gott som pepparrotskött. Det är smarrigt förstår ni. Till det åt vi även potatis och drack vatten. Till förrätt blev det semla, haha!

One thought on “Dag 17 – Vad jag åt idag

  1. Hej gumman!
    Ja du verkar då verkligen bestämt dej denna gång och samtidigt verkar du ju ha kul så go!! Nu har jag pratat med mormor och gammelmormor och dom stöttar mej i att fara ner till er i maj, har kollat lite priser och så men skulle tro att jag åker någon gång kring den 24 och sedan är det ju så att jag har ju inget precis som drar mej hem till pite så då jag har Nomi med mej och jennifer flyttat hem till pappa, är så trött på att be om ursäkt böna och be och i princip be om ursäkt att jag existerar för dom 2 så nu gör dom som dom vill, jag behåller 3:an i allafall det klarar jag och både mormor och gammelmormor stöttar mej, till och med i går när jag lades in sa alex att mormor och malin gillar då inte heller att Benny har Nomi, men hon har det då fan bra där,, ursäkta kom i från ämnet,, alltså jag kan ju stanna en tid utan att behöva jäkta hem efter en vecka så dt kan vi ju bestämma närmare hur länge ni orkar ha mej (ha ha ) Nåja kram på er och detta vart ju en roman så detta behöver du ju inte lägga ut.. Kram på dej gumman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *