Småshopping!

Idag fick jag äntligen köpt dom två t-shirtarna som jag kikat på åt Tindra! Tycker dom är så tuffa! Dom är köpta på pojkavdelningen men enligt mig så är dom inte speciellt pojkaktiga. Jag fattar faktiskt inte varför dom inte slår ihop båda avdelningarna, alltså pojk och flickavdelningen! Jag har väldigt svårt att förstå vissa indelningar. Nåja, såhär såg dom ut:

 
(Bilderna lånade från hm.se)

Ser ni vad det står på dom? Ja, på den gula syns det rätt tydligt men på den gröna står det ”Me so hungry!”. Den hade dock passat bättre till familjens matvrak, d.v.s. Molly, men ni var det Tindras tur att få lite nytt och dom var fina! Sen fick hon även en vanlig svart långärmad tröja som hon kan ha under dessa. Sen fick bägge ungarna 3 par strumpor var också. Välbehövligt då alla strumpor ALLTID försvinner..

One thought on “Småshopping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *