Nervös!

Ja nu börjar jag bli lite smått nervös faktiskt. Nervös inför imorn och min anställningsintervju. Även om jag inte har några större förhoppningar då jag inte tror att jag har tillräckligt med erfarenhet för att få det jobbet så är jag ändå nervös. Men samtidigt ska det bli väldigt spännande! Lär dock vara ännu mer nervös imorn kan jag tro! För det första ska jag hitta dit också, haha! Det är ju inte här i Uddevalla utan ute på Orust, Svanesund närmare bestämt. Nåja, det ska nog gå bra. Får väl använda gps:en!

Näe, nu får det nog vara slutbloggat för mig för idag. Har ändå inget vettigt att skriva om! Kommer jag på nått bra får jag väl blogga mer då!

6 thoughts on “Nervös!

 1. Hej gumman!
  Skulle bara säga tusentack för hjälpen. Och så bara lite om Molly, att det skulle gå bra på¨dafis det förstod jag hon som är så go och frammåt. Och nu vill jag bara säga att jag blir inte ett dugg förvånad om du skulle få jobbet, det du inte har i utbildning, det har du i viljan att lära och intresset. Men jag ska tänka på dej och håller bägge tummarna.
  Lycka till och kram//Mamma

 2. Vad är det för interjuv du ska gå på?
  Jag har nog missat det någonstans 🙂
  "Glömmer bort" att hänga med i din blogg ibland eftersom man inte kan lägga till den på bloglovin =)
  Lycka till i morgon!!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *