Lite nytt och lite fel

Ja, då har vi kommit hem från ikea..eller ja, det gjorde vi för flera timmar sen. Men nu sitter vi och tar det lite lugnt efter en fartfylld dag. Blev endel nytt på ikea, och endel som blev fel. Vi köpte ett bord, men fel bord, fel storlek. Bra där! Men endel annat blev det också.

– Nya lampor till vardagsrumsfönstret
– Ny matta till vardagsrummet
– En låda ”lekman”
– En ny hatthylla och skohylla
– Lite doftljus och batterier
– Pipmuggar

Tror att det var allt. Och det blev jättemysigt här inne i vardagsrummet. Nu är det som sagt bara bordet som saknas. Men eventuellt får vi ta oss en vända till Göteborg imorn igen bara för att lämna tillbaka det lilla bordet och köpa storleken större och även köpa en fotölj till Molly som vi glömde idag. Vill ju ha iordning allt nu! Har inte hunnit hänga upp hatthyllan och det ännu, för vi vill inte börja borra nu när ungarna sover. Men det ska fixas imorn. Ska faktiskt bli skönt att få bort den gamla fula hatthyllan som vi har nu! Blä! Men nu är detta snart klart, då kan vi gå över till köket. Då får vi se om vi kan få till det som vi vill också. Nya köksmöbler står i alla fall högt på priolistan! Men vi får se när det händer. Är ju inget jättebrådska med det då vi faktiskt har fullt fungerande köksmöbler även om dom inte alls är snygga. Men jag ska fota hur det ser ut nu och lägga ut, men jag gör det när det är klart! Så ni får helt enkelt hålla till godo!

Föresten, är det någon som vill ha ett vardagsrumsbord i glas? Bortskänkes, bara ni kommer och hämtar det väldigt snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.