Karate kid

Först vill jag bara tacka alla som tyckte att jag ska klippa mig kort och att jag passar i det! Jag är sugen på att göra det så vi får se hur det blir. Får bara övertala gubben först, haha! Nää, men jag är sugen som sagt. Får se när det händer bara.

Nu har vi nyss kikat på karate kid (den nya versionen av den). Jag tyckte att den var skitbra faktiskt! En film alldeles i min smak! Jag satt nästan och hoppade i soffan när dom slogs i slutet fastän jag redan visste att han skulle vinna, hehe.

Nåja, jag tänkte bara kika in en snabbis, för nu blir det sängläge med min bok (som för övrigt snart är slut…..). Blir att sticka till bibblan snart igen med andra ord, hehe. Aja, sov gott och dröm sött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *