Nu kommer bilderna!

Ja nu ska jag bjuda på bilderna från gårdagen. Det är en blandad kompott. Jag kommer även skriva en text under vissa av bilderna. Men skit samma nu kommer dom!


Denna fina blombukett fick vi av mamma i nyårspresent. Den kom med blombud.


Syrran som tror att hon är snygg, haha!


En trött Molly innan vi skulle till stan och titta på raketerna. Hon äter korvbröd.


En otroligt vacker himmel uppenbarade sig vid skymningen. Den var häftig och rörde sig snabbt. Skulle nog ha filmat. Den behövde upplevas för självklart var den finare i verkligheten!


Sen åkte vi ner till stan, där mötte vi Nixuz och Julia för att titta på fyrverkerierna!


Det var väldigt mycket och otroligt fina fyrverkerier i stan. Synd att det blåste så och det syns ju på bilderna. Men ungarna gillade det och jag gillade det också.


Tillbaka hemma blev det lite spel med ”elshocker” mellan grabbarna. Den som trycker långsammast på knappen när ”musiken” slutar spelas får en stöt. Även Alex fick sig en stöt när hon och Jesper skulle skjuta med ”pansarvagnar” haha! Man ska alltså köra runt med en pansarvagn och skjuta på varandra och när den ena träffar den andra för denna en stöt, haha! Och Alex visste inte om det innan hon tog.


Min syster och hennes kille är nog rätt lika..lika knäppa båda två, haha!


Även Jespers syster Malin kom förbi och umgicks en stund. Väldigt trevligt!


Sen blev det lite singstar också. Jag, Alex och Samme kickade ass!


Jaa, man får ju bjuda lite på sig själv..


Jaa, det spelades ju med vilda gester också om ni undrar vad sjutton alla pysslar med, haha!


Fina Troja var självklart med!


Nyårsoutfiten – Skjorta och bälte från Cubus, leggings från Gina Tricot och tjocksockar från mamma!


Och en sista matbit innan vi skulle gå ut och fixa med raketerna. Eller snarare innan Jesper och Nixuz gick ut och fixade och vi kom ut för att titta på det, hehe.

Och här är den lilla hemligheten. Min syster och hennes kille förlovade sig!


Här står dom redo att sprätta skumpan!


Jesper står redo att trycka på knappen för att skjuta iväg raketerna! Mobilen har han för att hålla koll på klockan såklart!

Ja detta var våran nyårsafton det. En väldigt trevlig kväll. De sista fyrverkeribilderna är från våra egna fyrverkerier. Dessa bilder är tagna med handhållen kamera, jag orkade inte dra ut stativet av den anledningen att den hade blåst omkull! Men hoppas att alla hade en fin nyårsafton och Gott nytt år!

3 thoughts on “Nu kommer bilderna!

  1. Hej gumman!
    Kul att ni gillade buketten! Ville bara visa att jag tänker på er. Och om du undrar vad blommorna heter så är det vita amaryllis! Ja det är ju mest vanligt som röda i julgrupper men dom är otroligt vackra. Och vilka fyrverkerier….. både nere på stan och era egna… NU….. VILL!!! JAG HA EGEN LÄGENHET!!! HJÄLP va ska jag göra???? älskar er!!

    P.s snygga sockar.. kommer mer.. håller på med ett par till Jonathan ( skellefteås lag garn gult o svart randigt ) så vill du ha sockar i ditt favorit lag så finns det att köpa, dom blir ganska uppkäftigt randiga och finns i alla lag om du och Jesper vill ha olika. Du vill väll ha Luleå??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *