Molly som ettåring!

Känns som sagt helt galet att hon redan är ett helt år! Och hon har lärt sig så mycket! Hon står oftast utan stöd nu, inte ofta hon håller i sig längre! Hon går ett par steg och jag bara väntar tills hon gör som Tindra och kliver upp och knallar iväg 10-12 steg i ett kör. Hon förstår vissa saker när man pratar med henne och hon dansar till musik. Älskar när man sjunger och börjar klappa sina händer. Vinka har hon också gjort ett tag. Sover klockrent på nätterna förutom att hon vaknar nån gång ibland för att hon tappat nappen. På dagarna vilar hon 1-2 gånger om dagen, detta kommer förmodligen skäras ner till EN gång när hon börjar på dagis.

Appropå dagis så ska hon börja skolas in i början på februari. Då kommer det verkligen kännas knepigt! Så har man massa timmar, tre dagar i veckan, där man inte har nått att göra igen.. Den tiden kommer dock gå åt att söka jobb och sånt. Våran lilla bebis som plötsligt har vuxit upp till ett litet barn. Hon älskar sin välling, precis som sin syster, men hon älskar mat ännu mer! Hon är ett riktigt matvrak och jag älskar det! Efter att ha haft en matvägrare (som fortfarande är en matvägrare) så är det fruktansvärt skönt att ha en matälskare nu! Även om hon precis fått mat och vi sitter och äter så blir hon VANSINNIG om inte hon får smaka!

Imorn ska vi ha kalaset för lillbruttan och då ska hon självklart få smaka på sin första tårta! Slinker säkert ner en och annan kaka också. Kalaset ska vi ha i en lokal vid Jespers mormor för det finns ingen plats här hemma hos oss. Snarare alldeles för få sittplatser. Men nu var det Molly jag skulle skriva om. Vad finns mer att skriva? Jo, nu vet jag..

Hon har ett sjujäkla humör denna lilla damen. Har hon nått i händerna, som hon inte får ha (exempelvis tv-kontrollen) och vi tar detta av henne skriker hon av ilska och står och skakar och slåss för att hon blir så arg. Jag kan dock inte annat än att skratta. Hon vet absolut INTE vad ”nej” betyder ännu men vi får väl hoppas att hon lär sig detta snart, haha! Hon blir även arg om hon inte får som hon vill, till exempel smaka på godis eller dricka eller leka med syrrans leksaker. Hon kanske brås på mig, haha!

Pratar massor gör hon också! Dock är det bara vissa ord som vi förstår. Till exempel: namnam! Tack tack, tittut, mamma & pappa. Annars låter det mest iiihaaa ggg lllloooo aaaiihh!

Men hur som hellst så är hon ändå världens vackraste Molly! Och det finns ingen som är som henne..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *