Rensat!

Ja då har jag gjort en rensning i Tindras rum såhär lagom till jul. Jag har börjat göra det nån gång per år. Men nu blir det ju som in med nytt och ut med gammalt! Sånt som jag vet att hon aldrig leker med och sådär. Och jag har faktiskt planerat att göra en god gärning med sånt som blev utrensat! Jag ska skänka bort det. Och jag tänker inte skänka till nått land långt borta i ingenstans. Visst, det finns folk där också som kanske behöver, men nej jag vill ”hålla det nära”. Det finns faktiskt utsatta människor även i Sverige som kan behöva lite leksaker och kläder. Så detta tänker jag skänka bort. Jag kommer att ringa till kvinnojouren här i Uddevalla och fråga om dom är intresserade! För det finns ju kvinnor (med barn) som rymt från sina män och bara fått med sig det viktigaste. Vissa barn kommer ju till och med i pyjamas utan sin nalle liksom. Så en hel säck med bara mjukisdjur och en hel säck med blandade leksaker samt en hel säck med kläder i storlekar från 50-74 typ. Jag har ju sparat endel kläder också såklart, kan ju vara kul för dom att ha när dom ska skaffa egna barn. Om inte annat bara för att titta på liksom.

Saken är den att jag känner mig ganska klar inom detta med barnafödandet. Och även om vi skulle välja att skaffa ett till barn om några år skulle jag ändå vilja ha nya saker som inte legat i en låda i flera år! Så varför inte skänka bort så att grejerna kanske kan komma till användning NU? Så tänker i alla fall jag! Så jag tänkte ringa dit sen (dom har bara telefonsvarare vid denna tiden) och lämna ett meddelande om att jag har saker. Sen om dom är intresserade får dom väl ringa upp mig liksom. Då kanske man kan göra en god gärning såhär i juletider också!

Men snart ska jag i alla fall sätta mig och slå in lite julklappar. Ska bara vänta och se så att Tindra kan somna någon gång. Hon har ju börjat vela vara uppe lite längre och mig gör det ingenting! Men nu ligger hon i alla fall och kollar lite tv. Men ni får ha en fortsatt bra kväll allihopa!

Glömde skriva att Molly idag har fått sin FJÄRDE tand!

One thought on “Rensat!

  1. Har tänkt precis som du ang leksaker som inte används.
    Det finns otroligt många barn här i sverige som inte får en endaste julklapp.
    Fin blogg förresten =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *