Molly 11 månader!

Idag blir våran lilla bebis hela 11 månader! Herregud vad tiden går fort! Jag vill inte vara med längre, jag blir rädd.. Men samtidigt är det så himla roligt att se dom utvecklas! Jag längtar tills hon tar sina första steg även om jag VET att vi kommer få jaga ihjäl oss när hon sätter fart! Hon har fått sin första tand och har typ 4 stycken till påväg samtidigt. Men nu är hon inte lös i magen längre i alla fall men kan tänka mig att hon kommer bli lös medan varje tand spricker igenom. Återstår att se..

Hon är minsann en bestämd tjej som vet vad hon vill och blir flyförbannad om hon inte får det! Då skriker hon rakt ut och slåss. Får väl se hur detta utvecklas. Men i överlag är hon alltid glad och snäll. En helt underbar unge helt enkelt!

Hennes mamma däremot, det vill säga jag, har fortfarande inte fattat att det tar längre tid att göra två ungar iordning när man ska åka någonstans. Så detta med tider har blivit nått som jag aldrig kan passa. Speciellt detta med att få på Molly kläder. Det är nog det värsta Molly vet! Hade hon fått bestämma hade hon alltid varit naken, ungefär som Tindra. Det positiva är dock att Molly inte lärt sig hur man klär av sig än, hehe. Men overallen och mössan är fortfarande värst..det låter som att man misshandlar henne varje gång man ska ta på henne detta. Förhoppningsvis lär hon sig detta med tiden..

Snart börjar även hon på dagis. Hon ska skolas in i slutet på januari på samma dagis som storasyster. SKÖNT att vi ändå fick en plats där till slut! Ska bli spännande att se om hon kommer gilla dagis lika mycket som syrran. Jag har lite svårt att tro det faktiskt för hon är en riktig mammagris! Lider även lite av separationsångest och börjar ofta gnälla så fort hon inte ser oss. Men det kommer väl förhoppningsvis också ge med sig.       

Jaa, finns det nått mer att säga om denna buse? Jag har ju redan skrivit att hon ofta släpper taget när hon står upp och kan stå en stund själv innan hon självmant sätter sig ner eller tappar balansen. Hon går rätt stadigt när man håller henne i händerna eller puttar något framför sig. Jag tror att hon och Tindra kommer vara rätt lika i det motoriska, jag tror att Molly kommer börja gå ungefär vid samma tidpunkt som Tindra gjorde, ungefär vid 13 månaders ålder! Får se om jag har rätt eller om hon börjar tidigare/senare. Ska bli kul i alla fall.

Nu kan jag inte komma på nått mer för tillfället. Älskade bebis som börjar bli stor..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *