Våran mysiga pisse Turbo som låg och mös m…

img_0163 (MMS)

Våran mysiga pisse Turbo som låg och mös med mig tidigare idag. Nu blir det snart att hämta Tindra från dagis och sen vankas det mat, städ och tvätt! Återkommer ikväll!

One thought on “Våran mysiga pisse Turbo som låg och mös m…

  1. Hej gumman!
    Först ska jag bara säga så otroligt glad när Tindra ringde och sa hej mormor,även om hon är blyg men det blir säkert bättre när vi träffas. Det är svårt att tänka på nått annat än att ni snart är här. Jag skulle bara vilja ha lite koll på vad du vill att jag ska laga för mat? Jag vet ju att ni lär väll bli bjudna lite överallt men jag vet ju att palt vill du ha och så tänkte jag göra skinkstek och gräddsås för det gillar ju Jesper men är det nått annat som du vill ha som du vet att jag gör? Jaja du behöver inte säga romröra för romen har jag och som jag sagt så ska du även få med dej hem och det är äkta Kalix löjrom, 1000kr kilot. Men nått annat?
    Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *