Vagnen!

Tänkte bara smyga in ett litet inlägg här om vagnen vi tänkte köpa medan jag väntar på att Molly ska somna. Det är en Emmaljunga scooter och den ser ut såhär:

Bilden är lånad från blocket..som ni kanske ser..

Jag är lite osäker på färgen men jag är lite sugen. Den heter Candy Pink och ser väldigt chockrosa ut. Men det är ju lite coolt faktiskt. En vagn som inte har samma färg som alla andra. Svart, vit och röd är väl standardfärg på vagn nu och, enligt mig, väldigt tråkiga färger. Så varför inte? Nåja, vi får se. Jag hoppas den finns kvar på onsdag för i annonsen står det först till kvarn! Men jag får väl hålla koll helt enkelt.

Nä nu låter det som att Molly har somnat så jag ska faktiskt lägga mig jag med. Men jag återkommer senare under dagen och berättar hur våra säljprojekt går..

10 thoughts on “Vagnen!

  1. kanske va så att ja va så extra torr så allt bara försvann? S kan ju vara så.. men låt mig höra sen iaf 😀 bra att det kom så snabbt! kramis

  2. Jag har den där gröna och kan bara säga…du kommer INTE ångra dig..helst inte en jätte snöig vinter dag =) Jag bara ÄLSKAR vagnen och är hel nöjd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.