Tjatar om norrland!

Vi har pratat mycket med Tindra om att vi ska flyga flygplan för att hälsa på mormor, morfar, alla mostrar och Pelle. Detta har nu börjat fastna och Tindra tjatar mycket om att flyga och sådär. Men namnet som har satt sig på hennes hjärna är Pelle! Hör nu, innifrån hennes rum, hur Jesper sitter och berättar att vi snart ska åka och hälsa på just mormor & morfar. Då svarar hon glatt ”jaa! Och Pelle!”. Finns väl egentligen ingen chans i världen att hon kommer ihåg Pelle då det faktiskt var över ett år sen hon träffade honom. Men hon ser i alla fall fram emot att träffa honom, haha! Och ”bosse kalles” som hon kallade sin moster Alex första gången hon lärde sig säga det. Nu låter det faktiskt mer som ”Mosse Aless”. Men mest ser nog jag fram emot att få flyga upp till norrland. Ska bli otroligt härligt att få komma hem en sväng.

Nu är det snart dags för sängen för den stora damen. Jesper ska sätta sig och kolla på legend of the seeker, stargate universe och sen även spartacus. Inget av dessa intresserar mig så vi får väl se vad man själv ska hitta på. Vädret är ju inget vidare direkt och snart är snön borta igen. Nåja, det kommer väl fler gånger hoppas jag.

Ha en trevlig kväll! Kan ju faktiskt hända att jag uppdaterar fler gånger, men just nu vet jag faktiskt inte vad jag kan skriva om.

3 thoughts on “Tjatar om norrland!

  1. klart hon kommer ihåd =) barn har bättre minne än oss.
    Robin kommer ju ihåg sin farfar som dog för 3 år sen..till o med på vilket sätt han busade med han…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *