Måste hålla mig vaken!

Jag är så trött! Och jag är så trött på denna hosta som håller mig vaken halva nätterna! Så jag måste faktiskt sitta vid datorn (den bärbara) för att hålla mig vaken. Så fort jag slappnar av så kommer mina ögon stängas och jag somnar. Kanske inte så checkt när man även har 2 ungar vakna. Och det är 3 timmar kvar tills Jesper ska vakna. Hur ska detta gå?

Idag ska vi som sagt ut och äta lunch med en jobbarkompis till Jesper. Han ska även hjälpa honom att köpa en dator och installera den o.s.v. Sen ska Jesper även försöka lära honom hur man använder den. Den gamle mannen är trots allt 65+, hehe.

Jag tror faktiskt att vi kommer åka till Liseberg imorn. Vi har funderat fram och tillbaka om vi ska åka när vi kommer hem från norrland eller nu. Och jag tror inte att vi kommer hinna när vi kommer hem så det får bli imorn helt enkelt. Ska bli roligt. Och framförallt intressant att se hur Tindra klarar av det då vi numera bara har en vagn (som inte är en syskonvagn). Hon lär i alla fall vara helt slut när vi är klara där inne.

Nää, nu får jag försöka underhålla mina underbaringar lite. Molly börjar dock bli trött igen så hon ska snart få vila. Här hemma gjorde vi morgon klockan 6 imorse. Gillas inte! Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *