Framsteg och foto!

Tindra gör framsteg! Som ni vet så kissar hon ner sig i sömnen på nätterna när hon är hemma. Däremot när hon sov hos sin farmor hade hon vaknat på natten, väckt farmor och sagt att hon var ”kissig” och gått och kissat. Men hemma sover hon antagligen för hårt, fram tills alldeles nyss. Hon vaknade, klev upp, gick till toaletten och satte sig på pottan precis när jag kommit hem! Åååh vad kroppen värker av stolthet nu! Det var bara det jag ville skriva..

Eller inte egentligen. Jag åkte faktiskt ut för att fota en sväng när ungarna hade somnat. Var borta i ca. 2 timmar och kom tillbaka med 25 bilder i kameran, hehe. Men med så långa slutartider som man behöver under kvällstid så är det inte så konstigt. Först tar det 30 sekunder för kameran att exponera (slutartiden) och sen tar det ytterligare 30-40 sekunder för kameran att bearbeta fram bilden. Men hur som hellst så har jag fotat på 3 olika platser i Uddevalla. Först ut kommer ni få se bilder från en av kyrkogårdarna..


(Ser ni spökena som är på rymmen? Moahaha! Eller så var det en grupp människor på ca. 5-6 stycken som gick mot mig. Hade jag sett och hört dom innan så hade jag väntat med att trycka av tills dom var förbi..)

Här nedan kommer ni att få se samma bild som ovan fast med lite annan effekt, haha! Jag testade att köra en ”autonivåer” och automatisk färgnivå i photoshop. Då blev resultatet såhär..lite mer stjärnor ser man åtminstone..haha!

Jag tyckte att den blev lite småfräck så därför fick ni se den med. Set lite skrämmande ut tycker jag..? Appropå skrämmande tycker jag att det var liiite läskigt att gå in på en kyrkogård när mörkret lagt sig och ensam till råga på det. Men det är otroligt vackert nu när det är alla helgona och allt. Som en kvinna sa till mig när hon gick förbi ”det är som en helt egen stad..”

När jag var klar där så åkte jag vidare in till stan och kungstorget närmare bestämt. Där togs dessa bilder..

Och sist, men absolut inte minst, så åkte jag ut till hästepallarna. Den utsikten som är där uppifrån måste verkligen upplevas! Dag som natt! Det är nästan sagolikt.. MEN, jag sa ju faktiskt att jag skulle försöka att hålla mig ifrån Uddevallabron. Men jaa, den fick sig en omgång den med. För att från hästepallarna har jag faktiskt aldrig tagit ett kort på den. Så här kommer bilderna från hästepallarna som också råkar vara dom sista bilderna för ikväll.

Så, detta var allt från mig. Vet ni vad jag ska göra nu? Jo, jag ska krypa ner under ett mysigt täcke i en mysig säng och hoppas på att kunna stänga mina två blå. God natt och sov så gott!

One thought on “Framsteg och foto!

  1. mysigt. va oxå ute på kyrkogården igår å knata imörker.. hatar mörker. men det är någe speciellt med alla helgona på kvällen på skogskyrkogården. igår var det helt sjukt mkt folk dessutom. dock där min mormor ligger-det tillhör dem äldra kvartererna. å där är det alltid lite folk.. gah! inte gilla! å kolsvart bör nämnas..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.