En lista och förfrågan

Jag hittade denna listan hos Emmeli och jag tänkte försöka mig på att göra dessa ett par dagar framöver. Eller rättare sagt så blir det ganska precis en månad framöver. Skulle det vara intressant att läsa? Jaja, det lär märkas för jag tänkte skriva detta ändå.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Sen har jag funderat på en sak. Jag funderar på att göra en underblogg och lösenordsskydda vissa inlägg här på bloggen. Hur många skulle vara intresserade av att läsa den i så fall? Det kommer typ bli lite bilder på ungarna om dom kanske inte har kläder på sig och sådär (vilket händer rätt ofta gällande Tindra) och även filmer och sådär som jag inte ens vet hur man censurerar. Kan även komma lite ”känsliga” inlägg som jag inte känner för att skriva här. Så hur många skulle vara intresserade?

8 thoughts on “En lista och förfrågan

  1. Jag vill gärna läsa även din lösenordsskyddade blogg om det blir så. Även om jag inte är super bäst på att kommentera dina inlägg så löser jag din blogg flitigt =)

  2. Hej gumman!
    JAG VILL LÄSA! Naturligtvis. Jag och gammelmormor vann 850 kr tillsammans i går på bing, kunde inte kommit mer lämpligt när det är en vecka kvar till lön // Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *