Busstrafiken står stilla, haha!

Gud vad glad jag är att jag har en fungerande bil nu! Jesper läste i tidningen förut att busstrafiken i Uddevalla står stilla p.g.a halkan som råder. Det är snöstorm i stan så vad annat hade man förväntat sig egentligen? Men så mycket snö är det inte! Men eftersom det blåser så är det ju drivor lite här och var..dom drivorna är väl närmare 1-1½ DECIMETER höga..jisses amalia! Då fårståår jag att bussarna står stilla..eller? (Hoppas ni hörde ironin i det hela..) Okej när det kom 1-1½ METER snö..då förstår jag att dom står stilla..men nu? Jävla sörlänningar säger jag bara..

Själv har man varit ute och halkat runt i bilen jag och Molly. Och visst var det halkigt men inte så att jag kan förstå att bussarna står stilla. Hur som hellst så åkte vi upp till besiktningen och det var ju inga problem. Han kollade styrleden och sa ”Den är ny och den sitter fast, det är bra” sen var det inget mer med det. Betalade och såg nöjd ut helt enkelt. Molly somnade i bilen när vi var klara så jag var och körde runt en sväng i stan bara för att hon skulle få sova en stund.

Nu är det Jespers tur att halka runt. Han är ute och handlar till middagen (som blir kotletter med potatis och brunsås) och även köper en skyffel åt oss och Tindra samt en sån toasits. För nu säger inte Tindra till att hon går och kissar längre så vi missar jämt att tömma pottan (om hon inte tömmer den själv och häller hälften utanför) och det luktar ju inte smaskens direkt. Så nu ryker pottan och hon får börja be om hjälp helt enkelt. Även om jag vet att hon klarar av att sitta och hålla i sig på den vanliga toan kan det vara skönt att ha en sån sits.

Nu sover Molly igen så jag ska faktiskt kika vidare lite vid datorn och ta det lite lugnt. Sen ska vi hämta yrvädret och försöka tvinga henne att vila en stund så att det inte blir som igår..

6 thoughts on “Busstrafiken står stilla, haha!

  1. Dom dagar Johannes springer utan blöja sätter vi färdigt ringen på toa sen sätter vi palen under så han lät kan ta sig upp skälv. Johannes tycker mycket om toaringer för dom sitter ju bätre med den än utan.

  2. Hej gumman

    Igen tänker du säkert, men jag har skickat ett antal mail till dej med kort från gammelmormors kalas. Och jag kunde inte med att skicka alla på en gång så håll till godo, jag hoppas att det blev alla.
    Kram

  3. Kostar ju såklart en del (ja – dyrt), men jag fyller i anslutning och tänkte att jag får unna mig lite.

    Vi är nog många som inte känner någon ska du se! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *