Besiktigat och klart!

Japp, vi hittade tider i Uddevalla IDAG så nu är bilen besiktigad och kom ut med en tvåa. Glapp i vänster styrled. Och eftersom man även måste göra en hjulinställning efter att man bytt den så valde vi att lämna in den. 800kr för att byta delen + hjulinställning var ju inget att bråka om egentligen! Tycker inte jag i alla fall. Och vi hade liksom förberett oss på det värsta och hade lite pengar kvar som vi valt att ha för reparationer och sånt. Så det känns ändå skönt och som sagt, inte dyrt! Känner mig oerhört glad över detta måste jag säga!

Fasen, jag kom på att vi har blivit dubbelbokade på torsdag. Utvecklingssamtal med Tindra på dagis och bvc för Molly, hehe. Tur att vi är två föräldrar så att vi kan dela på oss! Får väl se vem som åker på vad helt enkelt. För Mollys bvc-besök är klockan 13 (tror jag, måste dubbelkolla) och utvecklingssamtalet är 13.30.

I övrigt mår jag faktiskt inget vidare ännu. Min feber har stigit till 38.2 men jag lever i alla fall. Har fått vila en hel del idag. Molly sov mellan 8.15-11 typ..herregud, vet inte när hon sov så länge förut! Och nu sover hon igen. Jag måste dock ta fram mjukliften och torka av vagnen lite eftersom det kommer någon och tittar på den ikväll. Dom skulle komma vid 19.30 så ingen panik än.

Sen kommer ju även min stora älskling hem idag. Saknar henne faktiskt och det är grymt tomt här hemma! Och imorn ska vi ju ut på äventyr. Nåja, nu vakna Molly igen så jag ska ge henne lite mat tror jag! Men jag kanske återkommer ikväll, beror på om jag orkar eller om jag lägger mig och sover istället..

2 thoughts on “Besiktigat och klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *