Ny jacka!

Japp, då har jag faktiskt hittat mig en ny jacka, äntligen! Har ju fan letat överallt men inte hittat någon fören idag. Tänkte att jag springer in en snabbis på Gina Tricot bara för att kolla, utan större förhoppningar. Men där hängde den och det stod mitt namn på den (nåja..). Fanns bara en kvar och den var i MIN storlek! Tjosanhoppsan! Och den var inte fasligt dyr heller, 499 spänn. Så nu kommer jag nog inte frysa i vinter, hehe. Sen matchar den ju min halsduk med och det är ju bara ett plus! Vill ni se den? Ja, om inte så får ni blunda!

Jag gillar den i alla fall. Blev lite osäker i butiken när jag prövade den. Tyckte jag såg så tjock ut i den när den var stängd, men inte längre, jag gillar den. Och först och främst är den lång! Så lång som jag vill ha den bara för att min ryggvärk blir värre när jag blir kall om ryggen och rumpan. Så jag funderar på att testa den lite ikväll och bege mig ut för att fota. Men jag får suga på den karamellen lite helt enkelt.

Annars har vi inte gjort så mycket intressant idag. Vart och storhandlat så nu har vi även mat ett tag framöver. Känns bra! För då handlas det inte hem en massa onödigheter som egentligen inte behövs! Sen ska vi eventuellt kika på en bil imorn. Nu har ungarna lagt sig och lugnet börjar sprida sig. Jesper tjatar om att han vill ha datorn. Så jag får väl låta han få den då!

Ha en trevlig kväll everyone! Kram på er!

5 thoughts on “Ny jacka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *