Lång dag..

Känner på mig att detta kommer bli en lång dag. Eftersom klockan ställdes om inatt så vaknade ungarna extra tidigt idag! Tindra vaknade 05.11 (06.11) och Molly vaknade 05.30 (06.30). Jag är helt död.. Inte p.g.a att dom vaknade så tidigt..jag är bara trött. Jag har sovit dåligt hela natten och vaknat hundrafemtioelva gånger. Känns inte toppen alltså!

Frida: Vart spelar Felix då? Grejen är den att Molly blir så rastlös av att bara sitta stilla, men vi får se hur vi gör.

Nu hoppas jag på att Molly somna en stund till. Ska försöka fjäska för Tindra och få med henne att lägga sig och mysa på soffan. Sen när Jesper vaknar ska vi ut till torp. Så jag uppdaterar nog mer senare. Eventuellt med bilder och sånt på bilen. Sen ska ju även den andra bilen ut på annons. För den har ju ett antal reservdelar som faktiskt funkar!

Ha en bra dag!

2 thoughts on “Lång dag..

  1. En film och en soffa brukar funka för mig när jag inte kan somna. Disney kanske?

    Gillar verkligen din design, trädet till vänster är jättefint! Har du tagit bilden själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *