Bilder från igår!

Ja, som ni vet så tog jag mig en promenad till stan igår. Hade tänkt fota mer än vad jag gjorde. Men en sak fick jag se i alla fall och det var en moped (troligtvis stulen) som stod i gångtunneln vid skogslyckan. Tändningslåset var borta och så även frontkåpan.

Sen fotade jag inget mer fören jag kommit till biblioteket och lämnat in böckerna. Då fotade jag faktiskt lite vattendroppar medan vi väntade på Jesper.

Sen blev det inga fler än så. Vet inte riktigt varför men jag antar att min inspiration tog stopp. Som vanligt det vill säga. Sen blev det faktiskt en bild på Tindra ute igår eftermiddag också. Blev endel andra bilder men jag orkar inte lägga upp dom faktiskt.

Hon var väldigt fundersam och lite imponerad av de stora tjejerna som susade runt med sina kickbikes. Tror det var en smula avundsjuka med, haha!

Ikväll har det blivit endel grejande här hemma. Jesper har skruvat upp en hylla och även fått upp kabellister! Kors i taaaket! Haha! Så nu ser det inte lika tomt ut på väggen. Nu saknar bara lite smådetaljer, men det är snabbt fixat så fort jag bestämt hur jag vill ha det. Har inte bestämt om jag vill ha bilder där eller några andra tavlor. Hyllor kanske? Som man kan ställa ljus på, haha! Nåja, vi får se som sagt.

Nää, nu ska jag slänga in en ny design åt min syster sen får vi väl se vad jag pysslar med. Kanske jag skriver mer här ikväll, det återstår att se. Kanske går och lägger mig, hade nog varit behövligt..

2 thoughts on “Bilder från igår!

 1. Hej Hopp!
  fina bilder på droppar, söt Tindra 🙂
  hoppas att allt är bra med er!
  Undrar om du kan göra mig en tjänst… Martina har ju satt lösenord på sin blogg och jag fattar inte hur jag ska få tag på den ( hon skrev på min blogg om hur jag skulle göra men jag fattar inte.. jag är väl korkad haha) tänkte då att om du ger henne min mail adress? ( antar att du har kontakt med henne) hoppas att du kan hjälpa mig med det 🙂

  linda.helmin@bredband.net

  Hoppas att ni får en skön helg 🙂
  Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *