Ännu en gång!

Nu sitter jag här igen. Går in på ”Skapa nytt” och får upp en tom ruta utan en idé om vad jag ska skriva. Jag skrev ett helt inlägg igår, tror ingen hann läsa det innan jag raderade det. Vet inte om det var så passande. Sen hade jag tänkt skriva om en misstänkt magsjuka hos familjen Andersson, men jag tror inte att det var någon magsjuka. Men för att ta det säkra före det osäkra så skippar jag mamma-barn träffen hos Melissa idag. Vill ju inte smitta ner alla småttingar (och mammor) OM det nu skulle vara då. Tindra var nämligen lös i magen igår när hon gick på pottan. Och jag mådde lite illa, men nått mer än så har det inte blivit, i alla fall inte ännu, peppar peppar… I övrigt är vi väl rätt pigga. Molly har vaknat några gånger inatt så jag känner mig rätt trött, men jag överlever.

Just nu sitter Molly och gör sina vackra grimaser åt mig. Hon är en liten pajas, haha! Sen sitter hon och sjunger och dansar innan hon går över till att göra pruttljud med munnen. Tindra står inne i toan, på sin nya pall, och tvättar händerna och borstar tänderna (läs leker med vattnet). Men hon är så glad över sin pall, att hon kan ställa sig själv och tvätta händerna efter ett toalettbesök. Vi köpte den på biltema för 35 spänn, hehe. Biltema har fan allt! Funderade även på att köpa en sån toasits, men vi hoppade över det. Ibland sitter hon på toaletten och ibland sätter hon sig helt enkelt på pottan. Så det känns lite som att den sitsen inte behövs.

Så vad ska vi göra idag istället? Ingen aning faktiskt. Det återstår att se. Skulle behövt tömma kameran efter promenaden igår. Juuust det! Det kan jag ju också skriva om! Jag hade tänkt skippa promenaden till stan igår. Dels p.g.a att vädret var så grått och trist och sen var jag sååå jäkla trött. Så jag lade Molly för att vila innan jag gick upp till dagis med Tindra, sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen. Sen slappade jag lite i soffan innan Molly vaknade igen. Då var klockan typ 10. Då hade det börjat spricka upp och såg ut att bli riktigt fint. Så jag klädde på både mig och Molly och så gick vi ändå. Det blev dock lite varmare än jag hade förväntat mig så vi klädde på oss lite vääl mycket. Jag kan garantera att det blev minst 17 grader varmt i solen! Riktigt härligt!

Resten av dagen bestod av utelek. Man måste ju passa på medan det är fint väder! Det var trevligt. Får hoppas att det blir samma idag, att det spricker upp och blir fint. Då blir det att vara ute och leka idag med. Jag funderar faktiskt att dra ut mina ungar här om en stund. Kanske gå en promenad eller bara ner till stora lekplatsen. Men vi får se, det beror lite på Molly. Om hon blir trött, som jag misstänker, som en stund så får vi vara inne tills hon vaknar i alla fall.

Oj då, detta blev visst lite längre än jag trodde.. Nu får jag nog sluta! Ha en superfin dag mina vänner! Kan nog bli lite dålig uppdatering i helgen men jag får skriva varför en annan dag, annars blir det en roman till..

2 thoughts on “Ännu en gång!

  1. Men vet du när sitsen är väldigt användbar? När de sitter och bajsar. Då tar det oftast för lång tid för att det ska vara bekvämt att sitta och hålla fast sig på toan och då blir det väl oftast pottan? Och då måste man ju ändå handskas med eländet!
    Haha, det är nog för att jag är så jäkla äckelmagad, det var nästan mest därför jag ville att Lily skulle sluta med blöja: så att man bara kan spola ner skiten utan att behöva kolla eller lukta på den! =) Men om man inte bryr sig så finns det såklart inget behov av en toasits! =)

  2. Hej gumman! Tindra verkar ju vara super duktig att vara utan blöja, och jag tycker att det gått fort för henne. Men ni har ju varit duktiga med att lära henne. Och jag längtar tills ni kommer det ska bli så kul att få rå om er. Säg åt Jesper att då ska ni få stek med gräddsås, och sedan är det bara du kommer med önskemål, nja inte nu röding eller älgkött men det får ni ju säkert hos pappa. Sköt om er // Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *