Sömn..

Natten har inte varit riiiktigt lika hemsk som natten till igår men ändå har jag sovit skitdåligt! Har drömt mardrömmar om stormar som nästan dödade oss och om björnar i skogen som Tindra var i och nää, fy! Jag fick kliva upp och gå runt en sväng i lägenheten för att komma på andra tankar och inte somna in i samma dröm igen. Då var klockan typ..3 tror jag. Kommer inte ihåg, var så trött. Sen vaknade Molly klockan 5 och då hade hon givetvis skitit så att, till och med bodyn hon sov i, var nerbajsad. Men hon var trött..så fort jag bytt på henne och smörjt hennes illröda rumpa så somnade hon på 5 röda. Vilket var ganska skönt för då kunde jag också somna om..efter en stund.. Dock somnade jag sent igår med..jag fastnade i min bok..

Vad händer idag då? Hade tänkt ta en promenad men är så jäkla trött så jag tror att jag skippar det idag. Sen måste vi handla, Tindra ska till dagis, sen lär det vara fullt upp när hon kommer hem också, hehe. Nåja, kanske man kan somna tidigt ikväll istället. Hoppas jag.. Sen hoppas jag även att Molly slipper vakna även inatt och skita som hon gjorde..stackarn.. Kan inte bara tänderna spricka igenom så att hon slipper detta, omän för stunden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *