Natten som gått.

Tindra har varit jätteduktig! Som jag skrev igår tog jag upp henne vid 21.30 och hon kissade. Dessvärre vaknade hon en timme senare och störtgrinade, då hade hon kissat i sängen. Så det var som lite omvänt från natten till igår, då kissade hon ju lite i sängen och resten i pottan, men nu kissade hon lite i pottan och resten i sängen även om det faktiskt kom rätt mycket kiss i pottan. Och samtidigt som jag stod och försökte byta i Tindras säng så vaknar Molly och är jätteledsen, hennes astma spökade lite inatt.. Så jag sprang skyttetrafik mellan Tindras rum och Mollys rum. Men när allt var klart så somnade båda ungarna om även om det tog lite tid för Tindra som hunnit vakna till lite. Men strax efter elva kunde även jag lägga mig, äntligen!

Jesper försökte få Tindra att kissa innan han lade sig, men hon vägrade, så han väckte mig (som jag bad han göra). Men jag lyckades inte bättre jag, hon ville bara sova! Så hon fick lägga sig igen och jag förberedde mig på att kliva upp vid halv fem imorse igen. Men klockan kvart i 7 så vaknade jag och Jesper av att pottan spelade sin lilla druddelutt..och sängen? Den var TORR! Framsteg! Så vi försöker ikväll igen..med kvällsmaten alltså. Yoghurt och smörgås och eventuellt en lika liten flaska som igår då. Jag ser ljuset i tunneln, hahaha!

Idag kommer vi ha fullt upp så jag kommer förmodligen inte skriva fören ikväll, om jag ens hinner skriva då.. Ska träffa svärmor i stan vid 13-tiden för en fika och lite bus i lekparken för Tindra!

2 thoughts on “Natten som gått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *