Namntavlor!

Jag satt, igårkväll, och var grymt sugen på att pyssla i photoshop. Men jag var inte sugen på att leka med bilder eller annat utan jag ville göra nått nytt, nått som jag aldrig testat tidigare. Inspirerad av sitamoia att göra egna namntavlor till sina barn, så tänkte jag försöka pyssla med detta. Men jag visste inte riktigt hur jag ville att dessa skulle se ut. Så jag sökte lite inspiration genom google och så vidare. Sen satte jag igång. Blev 2 stycken exakt likadana till både Tindra och Molly. Så dessa ska jag skriva ut på fotopapper och sedan rama in tänkte jag. Nyfikna på hur dom ser ut? Här har ni dom!


Så vad tycks? Jag blev faktiskt ganska nöjd, om jag får säga det själv! Det går ju verkligen göra på en miljon sätt! Och detta är nog mer ”min” stil, som Marie sa. Så därför blev det dessa. Gjorde två andra modeller med, men jag blev liksom aldrig nöjd.. Hur som hellst, dessa ska skrivas ut och ramas in. Tänkte åka ner till åhléns och kolla efter ramar innan jag skriver ut dem.

Vad ska vi hitta på idag då? Jaa, vi ska gå bort till Krewer och hämta lilla Thea, sen blir vi nog ute och leker en sväng. Kanske går ner till fårhagen och tittar på alla ”bäääh” som Tindra säger. Men vi får se helt enkelt. För vädret är inte så roligt. Dock har jag ju faktiskt köpt mig ett regnställ nu, haha! Passade på när Jula hade ett helt regnställ för 69 spänn! Nu är det väl bara stövlar som fattas då, haha! Sen ska jag även fortsätta städa det som jag inte klarade av, p.g.a ryggen, igår.

Nu har jag nog faktiskt inte så mycket mer att tillägga! Men ha en bra dag! Kram på er!

3 thoughts on “Namntavlor!

 1. Vad fina de blev! En helt annan stil än mina ju, men fina! Visst är det roligt att göra namntavlor själv åt sina egna barn! =D De här kommer sitta fint i tjejernas rum. Kul att du blev inspirerad också, I aim to pleese, hihi.

 2. Hej!
  Dina namntavlor belv ju supersnygga! Har kollat runt lite på nätet och blivit sugen på att göra egna namntavlor till mina egna barn. Visst, det går ju att köpa, men som du vill jag ha min egen prägel på dem. Jag har photoshop men vet inte alls hur man gör för att få ett så fint resultat som du har fått. Hur får man till rutor, snygg text och figurer? Tacksam för svar! =O)

  1. Hej!
   Kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur jag gjorde för att få rutorna lika stora i Photoshop. Var ett tag sen jag gjorde dom och har nu gjort nya i illustrator/indesign 🙂 Den ser ut såhär: https://mandarinklyfta.se/2012/05/namntavla.html

   När jag gjorde tavlorna i Photoshop blev dom väldigt pixliga (kantiga) eftersom photoshop är ett bildbehandlingsprogram som jobbar med pixlar. Men hoppas att du kommer på nått sätt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *