Mitt troll!

Molly har börjat göra stora framsteg! Idag lyckades jag hålla henne stillasittande i alla fall i en halv minut innan hon kom på hur tråkigt det faktiskt är att sitta stilla, hehe. Men nu fick jag i alla fall bevis på att hon faktiskt KAN sitta, hon VILL bara inte.

En annan sak hon gjort idag, ganska precis nu. Hon har börjat ställa sig upp. Eller i alla fall försöka.. Hon tog tag i tv-bänken och drog sig upp på knä, sen försökte hon ställa sig på fötter men då klämde hon fingrarna i lådan på bänken och lade sig ner igen. Men jag blev lite chockad att hon ens försökte, hehe. TYVÄRR han jag självklaaart inte få detta på bild! Men det kommer väl, hehe. Tänkte i alla fall lägga in lite bilder sen när jag sätter mig vid rätt dator. Så ni får se nåågra bilder på min lilla plutt i alla fall.

Mitt stora troll då? Jag pratade i telefon med hennes ”mentor” på dagis förut. Hon ville disskutera hennes kisseri. För som ni vet så kissar Tindra ALLTID ner sig på dagis, men aldrig hemma liksom. Och hon sa det att dom brukar sätta henne flera gånger, men inget kommer. Ibland sätter dom henne där, går därifrån, och hon kan sitta en halvtimme utan att det kommer nått, för att 10 minuter senare kissa ner sig. Jag undrar verkligen vad detta kan bero på. Någon som har en idé? Känns ju inte JÄTTEBRA nu när det börjar bli lite kallt, med overaller och sådär tänker jag. Men jag tänkte fråga, imorn, om jag kanske kan komma dit någon dag under nästa vecka och vara med henne där en hel dag. Kanske kan komma på varför hon inte vill liksom.. Kan man göra det? I alla fall fram till lunch eller nått?

Nää, nu får jag i alla fall ta och göra lite välling till Molly. Sen ska vi gå ut till glassbilen som kommer kvart över sex. Men jag uppdaterar lite mer sen, med bilder då..

3 thoughts on “Mitt troll!

  1. Ja, det är himla svårt att veta vad det beror på att det inte funkar lika bra på dagis. Lily har inte kissat på sig så många gånger där, men det händer. Hon kissar nästan alltid när de går med henne till toan, men hon säger nästan aldrig till, så det blir olyckor om hon behöver kissa oftare än vanligt nån dag.

    Däremot har hon haft två bajsolyckor sen hon började och det är nåt hon ALLTID säger till om annars, så det är lite jobbigt. Sen dess har det även blivit hemma att hon säger till och vi måste gå säkert en 5-6 gånger innan hon faktiskt bajsar och så har det inte varit förut. Så man blir ju lite frustrerad när det blir ett kliv tillbaka på dagis.
    Jag tror att jag ska försöka vänta ut det hela, varje olycka borde ändå vara ett steg på vägen till att de lär sig säga till i tid även på dagis.

  2. Har tyvärr ingen aning om varför hon inte vill gå på toa på dagis, men apropå det här med att bli kall i overallen om hon kissar på sig.
    Har ni testat Imse Vimses (finns säkert fler märken) trainingpants? De håller ju för små olyckor och hon skulle i så fall inte behöva bli "blöt". Annars är det ju lite läbbigt med urinvägsinfektioner och allt sånt!

    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *