Jaha?!

Här ringer man till sjukvårdsrådgivningen bara för att kolla om det var ok att ge mollipect tillsammans med penicillinet som Tindra fått och även ipren så att det inte skulle slå ut varandra på nått sätt. Och det var ju helt ok men hon funderade mer på om febern ”bara” kom ifrån förkylningen eller från hennes uvi, om penicillinet verkligen funkar som det ska eller om nått annat skulle behövas. Så hon skulle ringa upp mig igen vid 10-10.30 för att kolla om hon ville skicka in oss till akuten eller om det bara var en vanlig förkylning liksom. Tog tempen på henne nyss och hon hade ”bara” 38. Och så länge inte febern går över 38,5 så slipper vi åka in till akuten. För hon på sjukvårdsrådgivningen var osäker. Så jag ska hålla lite koll på både feber och urin fram tills dom ringer upp igen.

Så håll nu alla tummar för oss att febern inte stiger högre än så, så att vi slipper åka in, med tanke på att Jesper ska jobba också.. Aja, det löser sig. Nu ska hon lägga sig och titta på filmen ”bilar” här i soffan. Hon hade gått och hämtat sitt täcke. Och vem kan neka henne? Hehe!

Nu ska jag kika vidare lite. Försöka få Tindra att kissa snart och även försöka underhålla Molly. Skulle behöva städa med men orka efter denna natten!

3 thoughts on “Jaha?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *