Blöjor? Exem? Allergi?

Frågorna snurrar i huvudet på mig just nu. Är det blöjorna Molly helt enkelt inte tål? Hennes prickar i underlivet kommer ju tillbaka hela tiden och bvc fortsätter propsa på svamp. Och att jag ska använda daktakort (stavning?). Visst, prickarna försvinner, men dom kommer ju tillbaka efter ett tag. Är det exem? Någon annan allergi? Eller är hon bara extremt känslig mot värme, även om jag inte tycker att det ser ut som vanliga värmeutslag? Hade jag inte haft en öppen blogg hade jag kunnat lägga ut bilder så att ni kan få se hur det ser ut, kanske man hade kunnat få lite tips om vad det kan vara men så gör jag naturligtvis inte. Jag blir så ledsen att se henne ha ont, för det har hon ju! Idag kunde jag inte ens bära henne genom att hålla henne under rumpan för hon var hysterisk! Jag kan knappt tvätta av henne när nere för hon rycker och vrider på sig och blir ledsen. Prickarna har börjat vattnas så ni kan ju bara föreställa er hur det svider! Det är hemskt..jag blir så ledsen för hennes skull. Hemskt är det!

Så imorn ska jag ringa bvc, både för hennes skull och för Tindras.  Tindra har nämligen börjat om att klaga att det gör ont när hon kissar. Bryter till och med kisstrålen för att det gör ont. Så vi får se om vi ska börja om med penicillinet eller få nått nytt. Bara sjukdomar i denna familj, suck!

Hoppas ni får en bra kväll i alla fall! Snart ska Tindra i säng, Molly var alldeles utmattad så hon fick gå och lägga sig klockan 18. Kram på er!

2 thoughts on “Blöjor? Exem? Allergi?

  1. usch inte roligt när dom små har ont. Har du testat att byta blöjsort? det va nått test i råd och rön för nått år sen tror jag att det va parfym och grejjer i blöjorna och tvättlappar fast det står att det inte ska vara det. lycka till

  2. Robin fick så då han använde blöjja och det var eksem som då var en svamp…Eksem är ju svamp =) Men det var än mer starkare såkallade svamp..prickar som sen blev rodnader och det kliade så oerhört för han..fick en kanon salva som jag ska ha kvar nånstans kommer inte ihåg vad den hette men jag tror inte enns den var receptbelagd….Bättre du hör med själva apoteket själv än får av bm för dom kan int nå om sånt….ska försöka hitta tuben imorrn så kan ja skriva isf vad den heter den ja använde…gick bort nästan på en gång….sen att du har henne utan blöjja nån tim under dagen…kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *