Bilder och träning..

Egentligen borde jag skriva ett inlägg för varje grej. Men jag lägger detta under fotorelaterat så länge. Ska försöka ta mig i kragen och träna lite ikväll med även om jag varit ute och gått i ca 1½ timme idag. Med några stopp för att fota då såklart, haha!

Hur som hellst så har denna dagen börjat otroligt bra. Så jag hoppas att den fortsätter i samma visa också. Molly har varit på bra humör och har inte hostat fullt lika mycket på förmiddagen som igår. SKÖNT! Men däremot snorar hon ju otroligt. Men det känns ändå skönt att vi inte behövt dra till med några drastiska åtgärder denna gången. Peppar peppar.. Tindra har varit hur go som hellst och vi har varit inne och lekt på hennes rum innan vi skulle till dagis. Först gick hon dock in i sitt rum, själv, och stängde dörren och började leka. Men det blev väl tråkigt i längden för efter ett tag ropade hon på mig att jag skulle komma dit.

När det blev dags för att gå till dagis så klädde jag på båda ungarna, lade i Mollys lammskinn i vagnen och därefter henne och sen gick vi. Frågade idag på dagis om Tindra säger till nån gång när hon vill kissa. Men det är tydligen väldigt få gånger. Jaja, det går väl över. Även om jag har svårt att förstå så antar jag väl att det är ganska vanligt..

Efter att vi lämnat Tindra på dagis gick jag och Molly ut för en promenad. Jag ville testa close-up filtrena lite bättre och på lite annat än våran baksida, hehe. Men fy fan vad svårt det är! Jag är alldeles för skakig på handen för att fota macro-bilder tror jag. Men jag fick väl till några bilder som blev hyfsade. En av dessa kommer ni få se i bilderna som kommer snart. Krewer och Thea kom och mötte upp oss i fårhagen och sen fortsatte vi gå. Upp och förbi sandersdalskolan, ner till skogslyckan, vidare till viadukten och sen hela den långa uppförsbacken hemmåt. Det var en skön promenad! Fick dock väldigt ont i ryggen i uppförsbacken tyvärr. Men det är bara härda ut. Måste ju försöka bygga upp musklerna där igen så att jag kanske kan bli bättre snart. Hur som hellst så tänkte jag visa lite bilder från morgonen. Här kommer dom!

Sådär ja. Vad ska jag mer skriva nu då? Jag vet inte riktigt faktiskt. Funderar på att åka och handla, eller om jag skickar gubben. På menyn idag står det pasta och pastasås med bacon. Inget jag är jätteförtjust i men det får väl gå ändå.

Nää, nu får det vara bra för stunden. Ha en trevlig dag allihopa!

2 thoughts on “Bilder och träning..

  1. Du verkar ju iallafall vara duktig på att vara ute och gå.:)Idag är första dan jag kommit mig ut på promenad med barnen.:)Men nu ska det bli hårdträning.Tyvärr så är ju inte koppen vad den en gång var.Jag tycker att jag har fått fläsk på fel ställe.Kroppen har liksom ändrats!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *