Ännu en morgon..

Idag kändes det verkligen motigt att kliva upp ur sängen. Det berodde på 2 saker. Eller en massa men jaa.. Vet inte riktigt vilken tid Tindra kom in till oss. Men hon väckte mig och jag orkade inte kolla på klockan. Men tidigt tidigt imorse var det i alla fall. Försökte få henne till sin säng men hon vägrade. Vet inte om hon kanske hade drömt nått. Men hon fick ligga kvar i våran säng. Jag fick inte lägga mig på annat sätt än på sidan och hålla om henne. Flyttade jag på mig så drog hon i mig så att jag höll om henne igen. Mysunge! Men jag var ju sååå trött! Hon hade till och med tagit med sig sin kudde och sa att hon skulle sova hos mamma. Söta, underbara unge!

Men som sagt, tröttare än tröttast. Vet inte riktigt vad man skulle gjort för att vakna till liv. Får i alla fall bli en promenad. Nu var dock Molly så jäkla trött så jag fick lägga henne nu. Så får väl se när vi kommer iväg. Har inte bestämt mig vart vi ska gå än. Funderade på att gå till torp. Men jag vet inte vad vi ska göra där. Handla möjligtvis. Men jag vet inte.. Kanske bara tar mig en liten fotopromenad. Beror lite på vad jag orkar sen. Min rygg är inte helt ok idag heller.. Nåja, det återstår att se..

Nu ska jag gå och packa lite omyten till Tindra, som vanligt, till dagis. Sen ska man ju traska upp dit med. Blir säkert bra men hon lär vara helt död när hon kommer hem. Tror inte att det kommer gå att hålla henne vaken i eftermiddag som det gjorde igår.. Hm.. Aja, ha en trevlig dag i alla fall!

2 thoughts on “Ännu en morgon..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *