Tappade lusten..

Satt här och gick igenom mina bilder..vadå för bilder? Finns inget värt att lägga upp..jag ooorkar inte och jag tappade lusten helt när jag insåg att det fan inte är lätt att gå på bilutställning för att fota när en unge springer som en yr höna och den andra sitter i en vagn som inte gick att låsa p.g.a fel skor. Jesper sprang ju efter Tindra så det är lite svårt att hålla vagnen då. Så jag ska nog lägga ner detta. Ska vi på bilutställning får jag åka själv helt enkelt, haha! Ibland önskar jag att jag hade en unge som älskar att åka vagn. Dessvärre verkar Molly bli likadan. Hon har ingen ro i vagnen och kan absolut inte somna i den om hon inte är ordentligt jäkla trött och har varit grinig i en halvtimme innan liksom. Så till våren lär vi var helt jäkla slut för att vi kommer få springa åt varsitt håll och jaga ungar överallt, hehe. Fast man får väl se det positivt. Man får gratis motion så man kanske blir slank och fit inför nästa sommar? Haha! Önskedröm..

Nää jag orkar inte heller skriva nått mer här plus att jag hör att Molly vaknar. Så nu ska jag väcka tjuv-sovaren på soffan (han looovade att han inte skulle somna, pyttsan!) och sen ska jag smörja in mina armar som kliar och är vita för att jag är så torr. Puss på er!

2 thoughts on “Tappade lusten..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *