Suck..noll inspiration..

Åkte ut en sväng för en stund sen. Tänkte ta mig en ordentlig fotorunda..men inspirationen saknades och jag visste inte ens vad jag skulle fota..allt bara sprack liksom. Åkte till skeppsviken, inga bra bilder alls. Kanske inte konstigt när man inte vet vad man ska fota riktigt.. Åkte till tågstation, därifrån kommer ni få se bilder. Åkte till Uddevalla energi för att fota fallet som jag spanat in att det faktiskt var vatten i nu och därifrån kommer ni få se två bilder.. Men 4 bilder lyckades jag skrapa ihop allt som allt. Suck! Vart ska man hitta inspirationen? Jag är nog helt enkelt trött på att plåta i Uddevalla. Vill ha andra ställen, nya utmaningar och roligare saker. Men men..här kommer bilderna i alla fall!

Jaa, nått annat har inte jag att tillägga egentligen. Imorn är det restaurang och bio som gäller med Nixuz och Julia. Ska bli FETT NICE!!!

One thought on “Suck..noll inspiration..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.